Privacy Policy

Цей сайт не збирає особисті дані, raccoglie solo i cookie di coloro che non hanno settato il browser in modo da disattivarli.

 

Це практично все, згідно з GDPR, що діє з 25, ця інформація написана найпростішим можливим способом.

 

Будь-хто, хто хоче допомогти мені його вдосконалити, вітається і може написати на адресу Луїджі Таямо, відповідального за обробку та захист даних, на електронну адресу: adm @thatsluck.com

 

Для зацікавлених, як обов’язково, ось трохи детальніша інформація.

 

Ця інформація призначена для ознайомлення відвідувача з веб-сайтом ThatsLuck.com методи обробки персональних даних, що стосуються нього, відповідно до законодавчого декрету 196/2003 ("Кодекс конфіденційності") та Регламент (ЄС) 2016/679 ("GDPR").

 

Сайт ThatsLuck.com збирає статистичні навігаційні дані, щоб дізнатись, скільки відвідувачів переходить на його сторінки та IP-адреси тих, хто завантажує програмне забезпечення, ці дані нікому не розголошуються і використовуються лише для поліпшення вмісту сайту.

 

Обробка персональних даних здійснюється за допомогою електронних процедур та засобів масової інформації протягом строго необхідного часу для досягнення цілей, для яких були зібрані дані, і, у будь-якому випадку, з дотриманням принципів законності, правильності, непотрібності та відповідності згідно з чинним законодавством.

 

ThatsLuck.com можуть використовувати так звані соціальні плагіни. Соціальні плагіни - це спеціальні інструменти, які дозволяють включати функції соціальних мереж безпосередньо на веб-сайт (наприклад, функція "подобається" Facebook).

 

Усі плагіни на сайті позначені відповідним логотипом, що належить довідковій платформі (наприклад, Facebook, Google, Twitter, YouTube, Amazon).

 

Коли ви відвідуєте сторінку сайту та взаємодієте з плагіном, відповідна інформація передається з браузера безпосередньо на цільову платформу та зберігається нею.

 

Для отримання інформації щодо цілей, типу та методів збору, обробки, використання та зберігання персональних даних на зовнішній платформі, а також щодо методів реалізації своїх прав, будь ласка, зверніться до Політики конфіденційності, прийнятої окремим сайтом.

 

ThatsLuck.com містить посилання на зовнішні веб-сайти: очевидно, що він не несе відповідальності за конфіденційність цих веб-сайтів.

Суб'єкти, на яких посилаються вищезазначені персональні дані, мають право реалізовувати свої права в порядку і в межах, встановлених чинним законодавством про конфіденційність, і мають право вимагати:

 

  • доступ (вони можуть вимагати підтвердження щодо того, чи обробляються дані, що стосуються них, а також додаткові роз'яснення щодо інформації, зазначеної в цьому Повідомленні, а також для отримання даних, в межах розумності);
  • виправлення (вони можуть попросити виправити або доповнити дані, які вони нам надали, або в будь-якому випадку, якими ми володіємо, якщо вони є неточними);
  • скасування (вони можуть вимагати видалення даних, отриманих або оброблених сайтом);
  • опозиція (вони можуть виступити проти обробки своїх даних у будь-який час);
  • портативність (вони можуть попросити отримати їх дані або передати їх іншому власнику, зазначеним ними, у структурованому форматі, який зазвичай використовується і читається автоматичним пристроєм). Крім того, відповідно до ст. 7, абз. 3, GDPR, право відкликати згоду може бути реалізоване в будь-який час, без шкоди для законності режиму, заснованого на згоді, даній раніше.

Нарешті, відвідувачі мають право подати скаргу до наглядового органу, який в Італії є гарантом захисту персональних даних.

 

Однак, якщо відвідувачі помітять, що щось не так, вони можуть попередити контролера, і він вживе відповідних заходів якомога швидше.

 

Можливе набрання чинності новими галузевими правилами, а також постійне вивчення та оновлення послуг для користувача можуть призвести до необхідності зміни методів та термінів, описаних у цьому Повідомленні.

 

Тому не виключено, що цей документ може зазнати змін із часом.

 

Ми опублікуємо будь-які зміни до цього Повідомлення на цій сторінці, і, якщо вони доречні, ми повідомимо вас більш видимим сповіщенням.

 

Попередні версії цієї інформації в будь-якому випадку будуть заархівовані, щоб дозволити консультації.

 

Читайте також ► Політика cookie